Aktuellt

Är du intresserad av uppdrag i Norge?

okt 30, 2018

Jaxbird AB har ytterligare behov av resurser för den norska marknaden.
Tillsammans med vår affärspartner i Norge söker vi nu ett antal konsulter för uppdrag bl.a. inom järnbaneområdet:

  • De efterfrågade resurserna kommer att vara anslutna till kontrakts- eller utvecklingsavdelningen hos kunden och bl.a. följa upp stora förändringskrav. Vi kommer här att spela en central roll för att hålla reda på, systematisera, bearbeta och presentera dokumentation i samband med stora förändringar / tvister enligt kontrakt baserade på NS 8405.
  • Tekniskt kunnig konsult sökes inom smart underhåll. Kunden behöver gå vidare och lyfta data från sensorer till en högre nivå med bättre och tidigare förutsägelse och automatisering genom användningen av övervakningssystem. Konsulten måste ha kunskap och erfarenhet av spår och spårväxling, alternativt ha utbildning som civilingenjör / civilingenjör inom elektroteknik / telekommunikation / relevant IT.

Kontakta Jaxbird om du önskar mera information om ovanstående uppdrag och om du är intresserad av nya utmaningar och att jobba tillsammans med oss på Jaxbird som entreprenör och egenföretagare. På Jaxbird är du en viktig del av verksamheten där du har möjlighet att forma din egen arbetssituation och dina affärsmöjligheter. Här hjälper vi varandra att lyckas. Som en i gruppen har du full insyn i verksamheten och är med i utvecklingen av Jaxbird. Vi är ett härligt gäng där glädje och humor är en viktig del i vårt arbete. Är du intresserad och vill veta mer så ser du mer om oss på vår hemsida www.jaxbird.se.

Ring någon av oss eller maila jaxbird@jaxbird.se