Rasmus Helgesson

Rasmus Helgesson”Konkurrensen är knivskarp och förändringstakten högre än någonsin. Effektiv logistik kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko.”

Tillsammans med er förstår jag vad som krävs och behöver göras för att kunna befästa era positioner på marknaden och att vinna nya affärer. Mina insatser resulterar i sänkta kostnader, ökad servicegrad, ökad kvalitet och flexibilitet Jag älskar tuffa utmaningar där jag får vara med att bidra till att affärer, verksamhet och medarbetare utifrån uppsatta mål utvecklas positivt och stärker sina positioner på marknaden.

Jag har gedigen och verklighetsbaserad erfarenhet av logistik och trivs väldigt bra med projekt och interimsuppdrag. i rollen som chef såväl som specialist har jag alltid jobbat med processutveckling och ständiga förbättringar. Jag gillar att jobba mot uppsatta mål och att genomföra det som är överenskommits. Jag har en god förmåga att planera, dokumentera projektarbeten. Jag trivs i roller där jag får inspirera och skapa resultat genom engagemang och hög delaktighet.

I grunden är jag en glad och positiv person med nära till skratt. Men jag är också ambitiös, målmedveten och ödmjuk. Jag drivs av att skapa kundnytta och gillar mötet med andra människor samt att skapa affärsnytta. Jag är övertygad om att det finns en inneboende vilja och styrka hos människor att utvecklas och bidra till kontinuerliga förbättringar om det bara finns stöd i organisationen genom tydliga och gemensamma mål.

Rasmus Helgesson | rasmus.helgesson@jaxbird.se | +46 70 976 76 90| www.linkedin.com/in/rasmushelgesson